IT diskusijos - topzone.lt

Go Back   IT diskusijos - topzone.lt > Geležis / Hardware > Internetas / Tinklo Įranga

Sveikas atvykęs į topzone.lt!

Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!

Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
  • Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
  • Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
  • Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
  • Įkelti ir parsiųst bylas.
  • Taip pat NEMATYSI daugumos reklamų!

Registruoti naują vartotoją

Jau esi topzone.lt forumo narys? Prisijunk savo slapyvardžiu ir slaptažodžiu, daugiau nebematysi šios žinutės.

Reply

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Old
  (#11)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 26
Galia: 413

2008-06-16, 14:48

Citata:
Žinutę parašė CreAtive View Post
Žinok speedtouch toks geras dalykas kai susikonfiguruoji, pas mane tai DSL Mašruzatorius + Wifi, Gali 4 kompus pajungti, per wifi dar nemažai ir šiaip tas router'is IPTV palaiko kurios nenaudoju, o šiaip tai nepigus jis, 300lt> Bet valdymas tai pasaka, viskas kuo aiškiausiai, schemos subraižytos kaip koks kompiuteris prijungtas, atidaryti port'us vienas juokas, pvz: DLINK reikėjo konfiguruoti, o dieve galvojau... perkimšta pusę nesamonių nieko nesuprasi kur kas ten randasi ir kam ten puse to mėšlo reikalinga... O kiek skaičiau tai ne bet kokie ADSL2 modem'ai tinka...

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#12)
Vyresnysis puskarininkis lukazzz is on a distinguished road

lukazzz's Avatar

Prisijungė: Oct 2007
Galia: 26

Send a message via Skype™ to lukazzz
2008-06-16, 15:02

Bet jie su savo super duper gerai modemais tai pavaro siule ir man imt superini kazkoki mzdg be jo neveiks man netas nes jis mzdg yra bevielis
Reply With Quote
Old
  (#13)
Vyresnysis leitenantas Rockman will become famous soon enough

Rockman's Avatar

Prisijungė: Mar 2008
Galia: 28

2008-06-16, 16:02

Aisq čia viskas su jais kaip visada parastai nebuna Nu bet man tai gad ir į tema būtų modem'a pasikeist į koki nors ten "krūtą" kad ir PC paprastas būtų ant laido ir WiFi dar, nes vistiek EEE PC roušiuos pirkt tai namie reikės WiFi, o dabar tai pas mane stovi kazkos Lucent Cell-22A-GX-E gaidys baltas net neisšku ar ADSL2 palaiko, gal del to ir nevalit 4Mb/s. O gal kas žino kokius jie ten modemus duoda su Wifi, ten jie normaliai konfiginasi, nu pvz kad portus fowardint ir pan. ?
Reply With Quote
Old
  (#14)
Moderatorius Sairus is on a distinguished road

Sairus's Avatar

Prisijungė: Aug 2007
Amžius: 21
Galia: 29

Send a message via Skype™ to Sairus
2008-06-16, 16:49

Kiek matau iš reklamos ar nereikia, kad atvestų iki kompo naują kabelį? Tas nekainuos?
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#15)
VIP Narys CreAtive has a spectacular aura aboutCreAtive has a spectacular aura aboutCreAtive has a spectacular aura about

CreAtive's Avatar

Prisijungė: Dec 2007
Galia: 53

Send a message via Skype™ to CreAtive
2008-06-16, 17:06

Jei tą sutartį pasirašai 2 metų tai nemanau. O šiaip tai Speedtouch'as mano buvo TEO sukonfiguruotas superiniai... Vienam kompui per pppoe, tai kam toks modem'as jei puse savybių praranda. Pagal juos tai arba per wifi vieną kompą pasijungt gali arba per ethernet kabelį, bet persikonfiguravau, dabar galiu jungti kiek noriu :drunk:

Gigabyte EX58-UD4P, i7-920 2.66GHz, Corsair XMS3 3x2GB 1600MHz C9, Gigabyte 4890 OC 1GB, Corsair 850W TX.
Reply With Quote
Old
  (#16)
VIP Narys Cezis will become famous soon enough

Cezis's Avatar

Galia: 34

2008-06-17, 17:57

kas nors gal jau kas bandet?? Man tai kazkaip nesitiki, kad seip sau duos greitesni intika
Reply With Quote
Old
  (#17)
Moderatorius Sairus is on a distinguished road

Sairus's Avatar

Galia: 29

Send a message via Skype™ to Sairus
2008-06-17, 21:07

Rekalmoj parašyta, kad reikia šviesolaidinį ar plačiajuostį atsivest, o tas nebus nemokama.
Reply With Quote
Old
  (#18)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Galia: 413

2008-06-17, 23:30

Reikia tipo tik modemo, kuris kainuoja su sutartim 50Lt, o Wi-Fi 100Lt, be sutarties 200Lt...

Tegu susitvarko pirma su senais planais bl, o tai pvz. man šiandien visą dieną net'as į užsienį vos velkas, vos krauna youtube..

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Old
  (#19)
Vyresnysis puskarininkis lukazzz is on a distinguished road

lukazzz's Avatar

Prisijungė: Oct 2007
Galia: 26

Send a message via Skype™ to lukazzz
2008-06-18, 07:49

Man jau senokai netas i uzsieni vos velkas, dabar bent jau youtube krauna.

Nu va siandien paskambino ir pasake kad rytoj pajunks ir atsuks kraneli

Vilnius

Londas

Paskutinį kartą redagavo lukazzz : 2008-06-19 at 10:18.
Reply With Quote
Old
  (#20)
VIP Narys Cezis will become famous soon enough

Cezis's Avatar

Galia: 34

2008-06-21, 22:07

Citata:
Žinutę parašė Original'as View Post
Modemą tereikia ADSL2 nusipirkti, kuris kainuoja nuo 50Lt iki 200Lt su Wi-Fi palaikymu... nes tipo plius tik ADSL2 veikia, tipo kita technologija, nesvarbu koks greitis, bet pakeis technologiją... TEO Zebra plius naujieji planai, net 4 kart greičiau!!!
o tai pvz. jei as turu jau toki modema, tai man jau iskarto turi padidint greiti?
ar cia butinai turi pratesti ta sutarti??
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Rašymo taisyklės