Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Taigi nutariau nusipirkti laptopa , kad galeciau koki pokeriuka lost nakti patogiai lovoj atsigules ar dar ka nors . Bet vat nesinori su priristu laidu vaiksciot . Tai nutariau pirkti ruoteri . Tik nezinau koki ,turiu 1 pc dekstopa ir mano internetas yra :Šviesolaidinio (optinio) SPLIUS, UAB interneto greitaveika siekia iki 310 Mbps. Na mano toks tikrai nera ,100mbs planas ,bet zada didinti iki 150 mbps.
O noris normalaus ruoterio kad netrukinetu , nes kiti draugai sako zaidzia ka nors ir pyst ruoteris restartuojasi niftemu.
Jei neklystu lovoje laptopa nesunkiai galima susvilint
Reikia proto turėti ir niekas nesusvyla.
O šiaip rekomenduočiau LINKSYS E-1000. Manau tikrai neblogas variantas. Pats tokį turiu. Diegimas labai paprastas - užtenka tik ikišti laidus ir viskas veikia. Stovi neišjunginėjamas visą laiką, jokiu problemų , tik karta į 2 mėn rr padarau
Aš ir pats turiu Linksys E3200 Patiko jo konfigūravimas toks "dlia tupych" veikia be problemų tik va vienas minusas labai kaista ir man tai nepatinka abejoju ar jis ištemps bent metus
Pokeriuko guledamas LOVOJ geriau nelosk. Laptopa tikrai sudeginsi, nes ju ausinimas apacioj. Yra specialios plansetes tokiems dalykams maciau. Neturiu tokios, bet ruosiupsi isigyti!
Pokeriuko guledamas LOVOJ geriau nelosk. Laptopa tikrai sudeginsi, nes ju ausinimas apacioj. Yra specialios plansetes tokiems dalykams maciau. Neturiu tokios, bet ruosiupsi isigyti!
Turejai minty cooler pad`us?Jei taip,tai ir as jau ieskaus...