Sony Ericsson Xperia S (LT26i) - 4.3 HD, 1.5GHz dual core CPU, 12MPx Exmor-R, 1080p
Sveikas atvykęs į topzone.lt!
Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Re: Sony Ericsson Xperia S (LT26i) - 4.3 HD, 1.5GHz dual core CPU, 12MPx Exmor-R, 108 -
2012-07-27, 12:10
Citata:
Žinutę parašė Razed
Nieko gero nematau šiam telefone, eilinis sony barškalas
Ne vieno nelaikęs sony aparato, nebent kažkada seniai kokį šūdą ir apturėjai.. Jei tau vien dėl plasmasės čia "barškalas", tai pasiimk iphoną turėsi dūženą.
Re: Sony Ericsson Xperia S (LT26i) - 4.3 HD, 1.5GHz dual core CPU, 12MPx Exmor-R, 108 -
2012-07-27, 12:19
Video tai juokingas, kokius 20 kartu kartoja amazing daugiau nieko apie ta lagyna pasakyt neturi.. Mano desire su sense 4,0 kur kas greičiau veikia ir mažiau lagina
------------------------------
Citata:
Žinutę parašė Ritmas
Ne vieno nelaikęs sony aparato, nebent kažkada seniai kokį šūdą ir apturėjai.. Jei tau vien dėl plasmasės čia "barškalas", tai pasiimk iphoną turėsi dūženą.
Buvau se fanas, paskutinis kart turejau x10, apgailetinas jis buvo po men pardaviau ir vsio nuo siol nebežiuriu i se ( sony) modelius, kad sony nelaikes tai tu klysti butent sita omnitel salone teko apžiurinet kai rinkausi nauja telefona(deje neišsirinkau naujo nes tiesiog daugelis ne ka geresni už mano senoli desire ) norejau apžiuret sony todel nes tai buvo pirmas sony telefonas, ir galvojau kad jie nebus tokie kvaili ir nemals sh kaip se male, deje net juokas pajeme, nuo tu x10 laiku nepasikete, paliko ta pati nesubraižoma subraižoma ekrana ir traškanti kopusa... inteface man taip pat nelabai patiko, bet čia skonio reikalas, viduriai taip pat ne ka geresni...
2012-07-27, 14:02
Bent Xperia S normalus korpusas nekliba, nebarška, man patinka forma, tokia patogi rankoje ir telpa į kišenę. Aišku, su Nokia Lumia vis tiek nepalyginsi dizaino ir kokybės, bet su HTC ar iPhuonais galima drąsiai.
Buvo įdiegtas pyderastiškas MIUI ROM'as.. Tikras gay phone 99% foto save fotkina ir jų +100...
o pašte viena durnele vien savo sexting foto ir video prisiuntus. Nors gmail app iš vis nebuvo telefone, arba nemoka naudotis, arba net gėda, jei kas pamatytų. Deja, interneto taisyklė nr. 1, nekelti foto/video iš vis, jei nenori jų viešai rodyti... (:
2012-07-27, 14:25
Oho kas per foto sukurk nauja tema ir pasidalink jomis su visais miui rom tai totalus gaidys, ne ant vieno android bandžiau tai toks grinai apple kopija...
2012-07-27, 14:51
Patikėk, tu nenori matyti tokių video...
Beje, gali būti, kad tas MIUI Rom'as iš vis praktiškai nenaudotas, nes dabar pastebėjau, kad dual boot ubuntu įdiegti ir jie užima beveik visus tuos 30GB vidinės atminties.
Dar radau Xperia S Jelly Bean CM10, bandysiu diegti.
2012-07-27, 16:15
UK pirktas kaip neveikiantis, nėra ryšio. Telefone paskutinė kameros foto klube, gali būti, iš tikro, girto pamestas, dėl ko užblokuotas, kai pasiskundė draudimui ar operatoriui.