IT diskusijos - topzone.lt

Go Back   IT diskusijos - topzone.lt > Geležis / Hardware > xBox360 konsolė

Sveikas atvykęs į topzone.lt!

Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!

Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
  • Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
  • Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
  • Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
  • Įkelti ir parsiųst bylas.
  • Taip pat NEMATYSI daugumos reklamų!

Registruoti naują vartotoją

Jau esi topzone.lt forumo narys? Prisijunk savo slapyvardžiu ir slaptažodžiu, daugiau nebematysi šios žinutės.

Reply

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Old
  (#21)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 26
Galia: 413

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 12:25

Ten ne aš vakare lošiau šiaip...

Šiandien kaip tik įsirašiau Dance Central 2 ir Your Shape, nes vakar tik demo iš xbox Marketplace buvau bandęs. Beje, aš praleidau kelis tuos senus diskus per naujausią abgx360, tai man jau metė total fail pačioje pradžioje ant pusės diskų, kuriuos bandžiau kaip pvz. Forza 2. Nors prieš tai visus abgx bandydavau prieš kepdamas ir rašydavau tik visiškai pass žalius arba dar geltonus, kur pass, bet neverifikuoti. Pasirodo, kad tada pasino, o dabar iš kart fail...

Tai išmečiau visus, kad netyčia nesumaišyčiau po to su naujais. Kaip pas mane Pioneer rašytuvas, tai užsakiau naują, kad būtų galima FW hack'inti http://www.skytech.lt/odd-liteon-sup...s-p-72669.html
------------------------------
Citata:
Žinutę parašė kuzavas View Post
O Halo nera isskirtinai xbox zaidimas? Ar as cia vienas praleidau anonsa?
Halo ir Gears of War yra PC versijos.. Aišku, išeina ant PC tik po kokių 2 metų, kai xbox pasirodo. Šiaip aš tiek xbox, tiek PC lošęs, man totalus šūdas..

Halo dar buvo MP įdomus prieš n metų, bet dabar lošti, tai tas pats kaip kokį Unreal ar HL DM, tiesiog morališkai pasenę game, ypač po Call of Duty MP revoliucijos. Kai visai ne be tie standartai gero MP game.

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#22)
Eilinis wejdas is an unknown quantity at this point

wejdas's Avatar

Prisijungė: May 2010
Galia: 0

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 12:39

Citata:
Žinutę parašė Original'as View Post
Ten ne aš vakare lošiau šiaip...

Šiandien kaip tik įsirašiau Dance Central 2 ir Your Shape, nes vakar tik demo iš xbox Marketplace buvau bandęs. Beje, aš praleidau kelis tuos senus diskus per naujausią abgx360, tai man jau metė total fail pačioje pradžioje ant pusės diskų, kuriuos bandžiau kaip pvz. Forza 2. Nors prieš tai visus abgx bandydavau prieš kepdamas ir rašydavau tik visiškai pass žalius arba dar geltonus, kur pass, bet neverifikuoti. Pasirodo, kad tada pasino, o dabar iš kart fail...

Tai išmečiau visus, kad netyčia nesumaišyčiau po to su naujais. Kaip pas mane Pioneer rašytuvas, tai užsakiau naują, kad būtų galima FW hack'inti http://www.skytech.lt/odd-liteon-sup...s-p-72669.html

a,viskas aisku,jau nusilauzej..man atsibodo naujint firmware kas du menesius tai originalius pradejau pirkt
Reply With Quote
Old
  (#23)
Pulkininkas AiCaramba will become famous soon enoughAiCaramba will become famous soon enough

AiCaramba's Avatar

Prisijungė: Jan 2010
Galia: 31

Send a message via Skype™ to AiCaramba

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 14:14

deja originalai reik visus zaidimus kuriuos rasei seniai persirasyt nes ten idejo dafiga visokiu AP25 fix ir pns. tai reikes vel per abgx paleist.

Intel Core i5-2500 3.3ghz/ GTX 660 2gb/Creative SB X-Fi Titanium/Herna 9000,Sennheiser HD 448/16GB ddr3 1600mhz/Chieftec 700W/
Im The BOSS
Reply With Quote
Old
  (#24)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 14:31

Citata:
Žinutę parašė AiCaramba View Post
deja originalai reik visus zaidimus kuriuos rasei seniai persirasyt nes ten idejo dafiga visokiu AP25 fix ir pns. tai reikes vel per abgx paleist.
Tai sakau, daugumą buvau pardavęs su xbox, o dar vieną cake box radau, bet abgx patikrinau kelis, tai kas antras pačioje pradžioje iš kart raudonas fail. Todėl visus senus išmečiau, kad nesimaišytų iš vis. Kaip vis tiek nelošiu jokių GTA, BC, nes visi ant PC dabar jau išleisti.

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Old
  (#25)
Vyresnysis leitenantas Demax will become famous soon enough

Demax's Avatar

Prisijungė: Nov 2011
Galia: 13

Question Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 15:14

Bet mano draugas turi X360 ir kelis normalius žaidimus, tokius kaip: MW3, BF Bad Company 2, Fallout 3, Mass Effect 2
Reply With Quote
Old
  (#26)

Original'as's Avatar

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 15:39

Citata:
Žinutę parašė Demax View Post
Bet mano draugas turi X360 ir kelis normalius žaidimus, tokius kaip: MW3, BF Bad Company 2, Fallout 3, Mass Effect 2
Visus PC game išvardinai, ypač MP šaudykles kaip MW ar Battlefield.

Reply With Quote
Old
  (#27)
Vyresnysis leitenantas aiboforcen is on a distinguished road

aiboforcen's Avatar

Prisijungė: Apr 2009
Amžius: 24
Galia: 22

Send a message via ICQ to aiboforcen

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 18:00

Man knieti suzinot, ar tau ne per daug blizga ekranas prie kambario sviesos? Labai megai stumt ant plazmos, o tai labai atsispindi, diena aplamai negalima ziuret, bet ka matau siam LG yra tas pats, tik cia tas blizgus pavirsius siek tiek matyt gerina bendra generuojama vaizda

Reply With Quote
Old
  (#28)

Original'as's Avatar

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 18:51

Plasme ne blizga, o spalvos išplautos prie ryškesnės šviesos.

Visi šiandien TV blizga, dėl stiklo, nes tipo toks dizainas. Matosi tik ant išjungto ekrano arba kokią SD TV žiūrint ir dar kampu, o xbox lošiant normaliai prieš ekraną idealus vaizdas.

Pvz. dieną lošiant

Dance Central 2..

Juokingiausia būna tas foto arba video peržiūrėti.

Reply With Quote
Reklama
Old
  (#29)
Vyresnysis leitenantas Demax will become famous soon enough

Demax's Avatar

Prisijungė: Nov 2011
Galia: 13

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 19:08

Citata:
Žinutę parašė Original'as View Post
Visus PC game išvardinai, ypač MP šaudykles kaip MW ar Battlefield.
Mhm, bet tu nežinai koks mano pc.
Reply With Quote
Old
  (#30)
Brigados generolas JordanTr has a spectacular aura aboutJordanTr has a spectacular aura about

JordanTr's Avatar

Prisijungė: Aug 2009
Galia: 54

Re: Xbox 360 Slim 250GB + Kinect Bundle apžvalga - 2012-01-24, 19:34

Na toki cod mw3 dar puikiai suvalgo ir mano senas pc su 9600gt, kuri motinai palikes

Intel 2500K@ 4.2GHz/ MSI Z77A-GD55/ MSI GTX660 OC/ 12GB 1333MHz/ Scythe Yasya/ SSD+HDD/ Sharkoon T9/ OCZ 750W ZT/ Windows 7 Ultimate SP1 x64
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
250gb, apžvalga, bundle, kinect, slim, xbox

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Rašymo taisyklės