Žaidimuose labai blogai tokios open type kaip tarkim Sennheiser hd 555, nes tada pašaliniai garsai viską sugadina ir net tokios Aurvana gerai lenkia tada ant games
http://www.topzone.lt/aurvana-live-n...-creative.html
Šitos tai išvis nesveikos, tik užsidedi, dar jokio garso nėra ir kompo nebegirdi.. Nusiėmi, Zalman BRRRR daro ant 100% RPM, Užsidedi vėl mirtina tyla.

Jau nekalbu, jei kas groja ar game loši.. Pilnai apgaubia ir visai prie galvos prisipaudžia, o ne ausų, ausys viduj lieka.
:)) Ir jos taip labai keistos iš tikro, nes fatality aš mėgstu dėtis, kad galvos priekyje lankelis, o šitos pačiam galvos gale lankelis užsideda, tada tie paminkštinimai atrodo, kad už galvos į kaklą atsiriame.. Krc totaliai apgaubia, ne taip kaip Aurvana ar kitos.. Pirmas tokias ausines iš tikro matau, bet kitų Sennheiser, kur taip pat užsideda.. Ir tada nesveiki 3D efektai prasideda su creative sound card, kai taip užsidedi už galvos, tai totaliai išdezorientuoja ir visiškai nuo game garso visa orientacija priklauso..
Nu man tai p, nes aš su Aurvana visą mėnesį labai laimingai praleisdavau skambučius namų telefo ir į duris.

Kas man, jei nori ką nors pranešt ar ateit, visi man rašo email arba skambina mobile, kuris vistiek prieš nosį ant kompo stalo, tada jau gali ieškot.. nes jei ateis nepranešę asmeniškai aš ir girdėdamas kartais tingiu eit atidaryt tų durų kokiam reklamčikui... Kai per jį kokį chopą sudaužai.