Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series
Sveikas atvykęs į topzone.lt!
Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Iš pirmo žvilgsnio tik atrodo OK tas front panel, bet jau seniai audio dalytuvą paprastą 3,5mm in ir du 3,5mm out naudoju http://www.topzone.lt/hi-fi-uz-5lt.html
Kokybė 1 prie 1 ar per dalytuvą ar tiesiai į plokštę jungi, o su tuo adapteriu front panel tai buvo žiauru. Pajungiau geras ausines Koss Porta pro ar Sennheiser PC 350, iš kart aiškus traškesys, net nieko negrojant.. Pajungi į plokštės gala vėl crystal clear.. Tai tikriausiai ne perėjimas buvo liewas, bet tiesiog pats front panel arba korpuso laidai..
Apie 200LT išeina, Orgai gal gali pasakyt kokių perėjimų reikia, kad prisijungti headsetą padoriai?
Nereik jokių, yra mic ir yra 3,5mm išėjimas.
Man reikėjo, nes aš ir centrą ir headset vienu metu norėjau pajungti, dar TV plokštė jungiasi per line-in. O toje plokštėje Mic ir Line in yra viena ta pati skylė..
audio išėjimą, tai rekomenduoju tik su tuo pirmuoju mažiuku jungti, galima porą jų paimti, nes galima realiai ir jo korpusą nudrožti, tik kieta plastmasė, tai reik gero peilio, dildės ar pjūklo.. Dėl ko aš visų po du pasiėmau, bet panaudojau tik taip, kaip sakiau..
ir galbūt tau jo visai nereiks, arba vieno pakaks, jei tik nori kolenkes ir headset vienu metu pajungti.. Tai tik out splitterio reik.
O ar galimas toks varinatas, kolonkes pajungtos ant integruotos o ausines ant ,na kad ir sitokios plokstes ? Ar pajungus istatoma plokste integruota nebeveikia ?
O ar galimas toks varinatas, kolonkes pajungtos ant integruotos o ausines ant ,na kad ir sitokios plokstes ? Ar pajungus istatoma plokste integruota nebeveikia ?
Taip nieks nedaro, nes programos vistiek nesupranta kurią naudoti.. Tada naudoja betkurią.. Ir daugiau vargo, maišaties, taigi bios reik disable and integruoto audio..
Creative siūlo front bay, kai į plokštę jungi kolonkes, line in, o ausines ir mic į priekinę panelę.. Tik ji kainuoja +200Lt už kelis kištukus ir porą rankenėlių. Ir atrodo kaip paskutinis grabas..
Jei su kokiu Creative Fatal1ty headset tai visai p, bet tik Hi-Fi pajunk ir iš kart girdisi triukšmai, iškraipymai, o su stipiriaku išvis pz..
Nėra prasmės tokią plokštę naudoti, jei tavo ausinės ne Hi-fi ir be stipriako, kadangi skirtumo ir su integruota tada nebus.
Panelė jungiasi prie pin ant plokštės, ir jie specialiai tokie, kad tiktų tik creative gaminiams, daugiau nieks tokių kištukų nenaudoja.. arba pats gali pasidaryti, bet š kokybė. Galbūt š net su origianlia creative panele, kas ten žino.. Gal ant bairio reiktų paimti pačią brangiausia Titanium pažiūrėti, kuo skiriasi, nes creative tai siūlė, bet tingėjau, nes žinau, kad tik priedai skiriasi nuo mano: priekinė panelė, distansinis, dar kažkoks reguliatorius, kaina su visais šūdukais x3 nei pati plokštė ~400Lt! Virš štukos už tą patį tik su dzinguliukais mokėti.
Tai va, gerai veikė korta, įsidėjau nauja VGA pradėjo trumpintis, iš viso nebeveikia, ten creative supportas šūdą malė, niekas nepadėjo, sako susiekt garantinį, bet garantinio lietuvoje nėra, o aš iš Ebay pirkau, jeigu UK vedu tai prašo valid postal code.... Yra įdėjų?