Games & Hardware - topzone.lt

Go Back   Games & Hardware - topzone.lt > Geležis / Hardware > Staliniai kompiuteriai / PC

Sveikas atvykęs į topzone.lt!

Jūs esate neprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!

Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
  • Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
  • Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
  • Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
  • Įkelti ir parsiųst bylas.
  • Taip pat nematysi daugumos reklamų!

Registruokis šiandien!

Jau esi forumo narys? Prisijunk savo nick'u ir slaptožodžiu, ir daugiau nebematysi šios žinutės.

Reply

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Old
  (#1)
Administrator Original'as has a spectacular aura aboutOriginal'as has a spectacular aura about

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 22
Galia: 152

Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series - 2008-08-29, 20:50

Šiandien gavau savo Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series, eBay tik už 50 svarų pajamiau, kas būtų 200Lt, o pardoj virš 400Lt,

Pažiūrėjau, visi game nuo Battlefield 2 laikų palaiko Creative Alchemy ir EAX naujausią + X-Ram, kas turėtų užtikrint, kad nelagins žaidimų pati garso plokštė. Kadangi tos liewos Audigy net game FPS numušdavo su EAX efektais, nes nespėdavo garso dorti.

Beto šita pigiausią iš normalių, kurios turi normalias paauksuotas jungtis ir X-Ram specialiai žaidimams.
Citata:
Žinutę parašė Rockman View Post
Na pas mane intergruota ir stovi kalonkes senos CREATIVE 4.1 tai yra tas erdvinis garsas, pvz Race driver: grid kai mašina iš galo būna tai ir burzgia galines kalonkes
Tai ir pas mane 7.1 integruota palaiko, bet nėr ką lygint integruotus 3D efektus žaidimuose fikmuose ir su šita plokšte. Tas pats, kad integruota išvis nepalaikytų erdvinio garso, kadangi juokingi efektai su integruota po šitos plokštės lyginant.

Įmanoma pajungt čia kur nors korpuso front panel? Pas mane INTER-TECH IT-2399 korpusas. Tikriausiai prie tų pin jungias dešinėje, bet neradau nieko instrukcijoj.. :/

Reply With Quote
Reklama

Old
  (#2)
VIP Narys CreAtive has a spectacular aura aboutCreAtive has a spectacular aura aboutCreAtive has a spectacular aura about

CreAtive's Avatar

Prisijungė: Dec 2007
Amžius: 18
Galia: 36

Send a message via Skype™ to CreAtive
2008-08-29, 21:11

Bučiau pasiemęs "Asus Xonar DX", kaina 90$, rezultatai geresni nei XtremeGamer, bet ką ten pajausi, svarbu integruoto garso atsisakei Pas mane irgi yra garso plokšte, gan senoka, tai jaučiu dėl to stabdo man kompą... Bet garsas žymiai pagerėjas, kai per integruota garsą ant ausinių net bass nebudavo tai dabar labai gerai, ir daugiau kolonėlės išgali.
Reply With Quote
Old
  (#3)
Administrator Original'as has a spectacular aura aboutOriginal'as has a spectacular aura about

Original'as's Avatar

2008-08-29, 21:23

Čia Fatal1ty kaip ir matai nuotraukoje, kuri visiškai kita plokštė, jau vien du kart didesnė už XtremeGamer..

Creative ėmiau, o ne asus, nes visi žaidimai palaiko tik Creative standartus ir efektus.. o Asus ar kitų firmų grynai tik muzikai, todėl ir pigesnės, bet kai aš mėgstu pažaisti, tai nėra pasirinkimo be Creative.
Reply With Quote
Old
  (#4)
VIP Narys zygias has a spectacular aura aboutzygias has a spectacular aura about

zygias's Avatar

Prisijungė: Aug 2007
Galia: 35

Send a message via Skype™ to zygias
2008-08-29, 21:55

O kaip Titanium serija?
Reply With Quote
Old
  (#5)

Original'as's Avatar

2008-09-03, 13:54

Radau, kaip pasijungi paprasto case front panel.

Beliko susirasti ir nusipirkti tokį perėjimą. Jaučiu kainuos jis man su siuntimu kokių 40Lt, bet vistiek geriau, nei gamintis pačiam...

Reply With Quote
Old
  (#6)
VIP Narys CreAtive has a spectacular aura aboutCreAtive has a spectacular aura aboutCreAtive has a spectacular aura about

CreAtive's Avatar

2008-09-03, 15:25

Kaip įspūdžiai, gal bandei ant kokių gerų kolonėlių, ar jaučiasi skirtumas.
Reply With Quote
Old
  (#7)

Original'as's Avatar

2008-09-03, 15:43

Muzika geriau skamba, bet kad labai super efektas ant muzikos nuo integruotos Gigabyte 965P perėjus, tai nepasakyčiau... Tiesiog taip pat skamba Winamp dabar, kaip svetainėj namų kinas už 2k Lt paleidus CD.. Geriau, bet nėra kažkas žiauriai įspūdinga, bent man pačiam..

Ant žaidimų ir DVD filmų liuks dabar! Žaidimuose atsirado naujas pasirinkimas Sound Balster, pasirenki ir iš kart atsiranda pasirinkimai Ultra High sound quality, EAX ir kiti. Tai dabar per PR skrendi su čiopu, vistiek 30 laipsnių tikslumu gali pasakyti, kurioje pusėje rėkia medikas, o kurioje šaudo tuo pat metu. Nors skrendi čiope!

Seniau skrisdavai, tai be variklio dar girdėdavos šūviai, bet labai liewai.. Dabar sound Ultra High, tai sakau per variklį gali girdėti, net jei rėkia toliau mediko ar pan.

Tuo pačiu miškuose kai nieko nesimato, žiauriai gerai iš tolo jau girdisi technika ir pagal garsą lengva atskirt ar tankas, ar džipas ar čiopas. Seniau girdėdavos ir iš toli, bet sunku būdavo pasakyti tiksliai kur važiuoja ir kas važiuoja.

Dabar toks net šiurpus garsas ant kaikurių žaidimų, net tam pačiam PR kartais išgąsdina garsai, kai tylu miške ir bėgi bėgi, poto atsidūsti taip netikėtai, seniau net nesigirdėdavo tokių garsų.. Jau nekalbu, kad Stalker dabar išvis killer, jei kas sukrebžda naktį monstras, kai su prožiku per pelkia brendi. Stalker žiaurūs tie monstrai, specialiai padaryti, kad tyli tyli ir netikėtai, kad pradės garsus leist tau už nugaros, kol atsisuksi tik nendrės sušnarės, bet nieko nerasi.. paeini porą žingsnių ir vėl taip pat išgąsdina. Man labiausiai praeina ta pelkė naktį, kai nieko nesimato ir su prožiku slampinėji vien pagal garsą.

Žinoma FPS turėjo prisidėti.. Nežiūrėjau, bet kadangi dabar sound daro ta plokštė viską nuo pradžios iki galo, tai CPU ir RAM dabar išvis 0 apkrovimas dėl garso. Seniau kai padarydavai software High, tai FPS numušdavo net kelioliką kartais.. Svarbiausia, kodėl jamiau šitą, o ne kokią Asus. Tai kad visi žaidimai palaiko EAX ir X-Ram, o Asus gal ir gera muzikai, bet žaidimuose mažai naudos vistiek..

Reply With Quote
Old
  (#8)
Leitenantas Rockman will become famous soon enough

Rockman's Avatar

Prisijungė: Mar 2008
Amžius: 23
Galia: 14

2008-09-03, 15:50

Jei kas tik susije su garsu tai aš irgi visada renkuos tik CREATIVE, jei kas klausia kokia garso korta pirkt ar kalonkes - tai sakau yra CREATIVE ir yra kitos firmos...
Reply With Quote
Old
  (#9)

Original'as's Avatar

2008-09-03, 15:54

Citata:
Žinutę parašė Rockman View Post
Jei kas tik susije su garsu tai aš irgi visada renkuos tik CREATIVE, jei kas klausia kokia garso korta pirkt ar kalonkes - tai sakau yra CREATIVE ir yra kitos firmos...
Creative šiaip negamina ten stebuklų audio kokybės prasmė: visos ausinės, grotuvai, vos keli modeliai tikrai geri, bet su audio plokštėm kita kalba. Visi žaidimai palaiko tik Creative plokštes, dėl ko jei žaidi, tai net nereik sukt galvos dėl kitų gamintojų. Kadangi vistiek tik iš Creative palaikys EAX 4, X-Ram, X-Fi 24-bit ir X-Fi CMSS-3D. Ypač gerai, kai loši su ausinėmis, nes vistiek padaro labai gerą 3D garsą, dar geriau nei 7.1 kolonkės.
Reply With Quote
Old
  (#10)

CreAtive's Avatar

2008-09-03, 16:54

Nestumk, man nick'as - CreAtive jei kūrybingas tai kūrybingas šiaip nesiskundžiu turimais CreAtive gaminiais. Turiu 5.1 Audigy Live! garso plokšte ir 2.1 CreAtive kolonėles, jau kiek metų toms kolonkėm, bet jos groja ir labai gerai groja garso mano kambarį net per daug. Garso plokšte už 20lt iš draugo sudegusio kompo paimiau kur kas geriau groja muzika tiek ausinėse tiek kolonėlese, nei tas supuvijas integruotas garsas senoje motinoje.. Bet vistiek garso plokšte pirkt dėl žaidimų ir kur naudosi pagrinde tik ausines tai yra apsurdas...

Paskutinį kartą redagavo CreAtive : 2008-09-03 at 16:58.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
creative

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Rašymo taisyklės