Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Šiaip galėtų nesunkiai su Razer Lycosa lygintis, bet problema Microsoft tie macro mygtukai kairėje, tiesiog įpratimas kampe turėti control, o ne kokią tai macro papildomą eilę.
Šiaip galėtų nesunkiai su Razer Lycosa lygintis, bet problema Microsoft tie macro mygtukai kairėje, tiesiog įpratimas kampe turėti control, o ne kokią tai macro papildomą eilę.
Aš tik Microsoft X6 turėjau, tai man viskas patiko, tas pats kaip dabar naudojama Razer Lycosa + apšvietimas ir garsas su ratuku reguliuojasi. Vienintelis minusas tie macro mygtukai kairėje.
Zadejau imest pelena kai apturesiu... tai idedu foto, siaip, atrodo busiu neapsirikes, patogi, lengva ( jau priprates prie KOVA).. tiks kosielenai
Pridejau ir kitu mano turimu peliu .. kad butu su kuo palyginti...
Kai nuvaziuoja stogas - Atsiveria dangus....
Paskutinį kartą redagavo Doomas : 2012-07-21 at 10:21.
Zadejau imest pelena kai apturesiu... tai idedu foto, siaip, atrodo busiu neapsirikes, patogi, lengva ( jau priprates prie KOVA).. tiks kosielenai
Pridejau ir kitu mano turimu peliu .. kad butu su kuo palyginti...
Biski normaliai technikos tas Dooma nenori kokio logitech senesnio padmest