Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Sios nieko gero. Tik garsiau paleisi prades plerpt. O siaip puikiausiai klausau r2000t uzsidaves ant bosu , labai gerai skamba zemi, neplerpia, ir siaip garsiai groja.
Re: Prasau patarimu del kompiuterio koloneliu. -
2012-07-30, 23:34
Citata:
Žinutę parašė RytuxLTU
Sios nieko gero. Tik garsiau paleisi prades plerpt. O siaip puikiausiai klausau r2000t uzsidaves ant bosu , labai gerai skamba zemi, neplerpia, ir siaip garsiai groja.
Tai kad visose apžvalgose raše kad kuo garsiau su jom klausai tuo mažiau nukripimu ir t.t
2012-08-07, 17:26
Vienu zodziu pirksiu ar r1900t ar r2000 visgi tas, bet dabar turiu keleta kitokiu klausimu :
1) Kokia geriausia tokiu koloneliu vieta? Nes 2000 tai ant kompiuterio stalo vietos labai mazai, beto man atrodo, kad nepatartina jas statyti taip arti? Ar tiesa? Ir jeigu taip, koki isdestyma patartumete?
2) Kiek esu skaites, tai prie r2000 subo nepajungsi. O kas lecia r1900?
Vienu zodziu pirksiu ar r1900t ar r2000 visgi tas, bet dabar turiu keleta kitokiu klausimu :
1) Kokia geriausia tokiu koloneliu vieta? Nes 2000 tai ant kompiuterio stalo vietos labai mazai, beto man atrodo, kad nepatartina jas statyti taip arti? Ar tiesa? Ir jeigu taip, koki isdestyma patartumete?
2) Kiek esu skaites, tai prie r2000 subo nepajungsi. O kas lecia r1900?
Butas 1 kambario, 15 kv. kambarys.
Ir isvis, jeigu man pritruks zemu, nupirkes dar garso plokste, ar galesiu jau pro tuos portus atskirai suba pajungt, imanoma?
Paskutinį kartą redagavo Buel : 2012-08-05 at 12:25.
2012-08-07, 18:59
padaryt įmanoma daug ką, bet kai toks trolis kaip tu nesupranti net kokio lizdo tau reikia, tai ką jau kalbėt apie atskiro subo pajungima, kai prisigalvoji prie 2.0 sistemos prijungt suba, tam reikia ne tik subo bet ir stiprintuvo, laidu, ir proto, ir neaišku kas iš to gausis, na aišku tokiem kaip tau dubstepininkam gal čia ir būtų žiauriai kieta sistema, kur apart užimo daugiau nieko nesigirdi.
Paskutinį kartą redagavo wolkaz : 2012-08-07 at 19:06.
2012-08-07, 19:07
Citata:
Žinutę parašė wolkaz
padaryt įmanoma daug ką, bet kai toks trolis kaip tu nesupranti net kokio lizdo tau reikia, tai ką jau kalbėt apie atskiro subo pajungima, kai prisigalvoji prie 2.0 sistemos prijungt suba, tam reikia ne tik subo bet ir stiprintuvo, laidu, ir proto.
Zapadlo atsakyti mandagiau, ar norisi pries paprasciausiai besidominanti "zalia" pasirodyti? Namuose skriaudzia?
2012-08-07, 19:11
čia tiesiog patarimas nusipirk sistema jau surinkta su subu, kuri tave puikiai tenkins ir nereiks beviltiškai varkt ir kišt papildomus pinigus, kiek čia tau kainuotų dar plius subą ir stiprintuvą pirk ar bent pagalvojai??
Orginalas jau tau patarė sistem microlab x15, tai čia žymiai pigiau ir optimaliau tau išeitų
O jeigu biudžetas jau yra galutinai apribotas ties 300lt, tai viskas nuspresta jau už tave, imi tą edifier r2000 ar r1900, nežinau kuri ten tau labiau patiko, ir viskas, žmogau eini į parduotuvę užsisakai ir džiaugies klausydamas, negi taip sunku priimti paprasčiausią sprendimą, kai tau jau senai viską paaiškino.
Paskutinį kartą redagavo wolkaz : 2012-08-07 at 19:24.
2012-08-07, 19:37
Citata:
Žinutę parašė wolkaz
čia tiesiog patarimas nusipirk sistema jau surinkta su subu, kuri tave puikiai tenkins ir nereiks beviltiškai varkt ir kišt papildomus pinigus, kiek čia tau kainuotų dar plius subą ir stiprintuvą pirk ar bent pagalvojai??
Orginalas jau tau patarė sistem microlab x15, tai čia žymiai pigiau ir optimaliau tau išeitų
Gal ir tavo tiesa, logiska, aciu. Bet kiek esu skaites, tai subas gali but ir su imontuotu stiprintuvu? Bet tiek to.
"Muzikos aspektu gana liūdnas vaizdas, nes visą darbą atlieka centrinė kolonėlė. Skambi ji panašiai į paprasčiausią radijėlę. Tos gale net vargiai girdisi ir 2.1 režime. Pagarsinus, dar sub'as bumbsi, ir viskas."
Originalo zodziai is apzvalgos.
Na kazkur 12 diena bent jau r2000 bus atvezti, nuvaziuosiu pasiklausyt, gal patiks ir nieko daugiau nebereikes man.
2012-08-08, 13:52
o r2000 gal kazkas turit ir galit pasakyt kaip skamba koks pvz trance ir pan? Man labai dideliu bosu nereiktu, bet noretusi aiskesnio garso, nei su creative 10metu senumo kolonelem uz 70litu Garso korta mano normali, tad sakau, reiktu ir kolonkiu. youtube tipo aceit apzvalgos nelabai domina, nes ten pulius jie apzvelgia ir nieks aisku nepasidaro.
2012-08-08, 20:34
Negaliu pasakyt del r2000, beeeet, uzvakar atpigino si varianta http://www.skytech.lt/hcs2330-edifie...r-p-73483.html , tad jau uzsisakiau, rytoi ar poryt turi atvykti, liko dar pinigu, tai nusprendziau , kad dar pridesiu ir pirksiu garso plokste (isorine).