Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Sveiki, as maciauc kad cia pilna informacijos kaip isirasyt zaidimus i dvd dl diskus, kai yra .dvd failas, o kai jo nera, kaip ji pasidaryt. Kaip isirasyt kaip atsisiunti ir pilna visokiu failu ( mazdaug 90 mb ). dekui.
Tie kur tu sakai po 90mb matyt yra rar'ai jeigu nori atsidaryt turek winrar koks dabar žmogus neturi kompe winrar ? o tie dvd failai nebutini jeigu žinai koks yra layerbreak (jei neklystu) tu gali juos sužinot naudojant programą arba iš kur siuntiesi ten gal rašo nustatai layerbreak per programą su kuria rašai diskus (galiu kurnors suklysti nes mat savo X360 pardaviau)
Dekui, tai man pirma reikia visus juos iskleist su winrar ar 7zipu, tada ka man i diska rasyt? Ir dar jei teisingai supratau, XGD3 zaidimam man naujo dvd romo reikia kompe?