Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Sveiki, taigi turiu beda ir pries darydamas tai ko tikrai nenoriu beliko vienas sansas pasiklausti cia... Taigi kazkas su mano pc, as tikrai nenoriu persirasyt windowsu, bet man zaidziant nelagina kaip ir anksciau losiu 50-80 FPS bet as darau video su Fraps. Anksciau viskas buvo gerai ir filmuot galedavu 40-50 FPS o dabar kazkodel ziauriai krenta ir negaliu filmuot nes buna 10-20 FPS.
Perskanavau pc ir viska isvaliau, defragmentavau diska, keiciau vaizdo plokstes draiverius i naujus, po to atgal i senesnius bet niekas nepadejo.
Gal kas turi kokiu ideju? Ir teks persirasyt? :/
Dekui
Pas mane panaši problema yra, bet išsprendžiama. Tiesiog dėl neaiškių priežąsčių numetą procesoriaus dažnį iki 800MHz ir nepakyla, nors temperatūros normalios ir visą kitą, tad teko per Power options nustatyt į high performance arba processor min state = 100%, kad nemestų dažnio ir visad veiktu maksimaliu. Mano procesorius AMD Phenom II x2 ir Gigabyte motininė. Galbūt ir tau bus tokia problema.
Paskutinį kartą redagavo r00lz : 2012-08-18 at 02:57.