Citata:
Žinutę parašė wajadas
|
Abu jie pasenę, nes sena motininė, senas korpusas ir senas aušintuvas Noctua U12P..
Dar Element S ir Megahalems, tai -25c temperatūra, ir nauja motininė su FSB iki 450, dėl ko 3,8GHz pasiekiau, kas yra labai gerai su Q6600. Jei 4GHz padaro, tai čia jau super, kas turi patirtį OC, netingi pencil mod daryti ir lapinti CPU, pats CPU geros revision pasitaikęs. Pas mane jis ir jau "lapintas" tiesiog aušintuvus keičiant ir pastas bešveičiant, ypač nuo to karto su tais metal pad ir liquid pro, kur reikėjo su plieninę kempine atšveisti tas nesąmones..
Su dabartiniu mano setup 3,7GHz kasdien naudoju
Svarbiausiai įtampos CPU 1,56V ir north, south čipų pakeltos. Su Noctua NH-D14 taip pat manau kažką panašaus į 1,55V galima statyti.
Žiūrėk temperatūras, kad būtų ne daugiau 65C, kada gerai, nes max Q6600 70C, kada jis perkrauna PC.
Negali būti 3GB, reikia tada išimti vieną, kad būtų viena plokštelė 2GB arba dvi po 1GB viename atminties kanale. Dar galima į du kanalus sudėti po dvi, kaip pas mane, tai bus 4GB. Kadangi su P45 chipset turi būti lyginis skaičius plokštelių, kitaip atmintis dirbs atskirai, kas trukdo spartinti.
------------------------------
Svarbiausia dalis dvi savaites nesikirpti nagų, kaip tas bičas, nes kitaip nieko neišeis.