Games & Hardware - topzone.lt

Go Back   Games & Hardware - topzone.lt > Žaidimai / Games > Šaudyklės, Veiksmas / FPS, Action > Serveris: Project Reality || bf2.lt

Sveikas atvykęs į topzone.lt!

Jūs esate neprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!

Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
  • Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
  • Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
  • Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
  • Įkelti ir parsiųst bylas.
  • Taip pat nematysi daugumos reklamų!

Registruokis šiandien!

Jau esi forumo narys? Prisijunk savo nick'u ir slaptožodžiu, ir daugiau nebematysi šios žinutės.

Reply

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Old
  (#1)
Administrator Original'as has a spectacular aura aboutOriginal'as has a spectacular aura about

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 22
Galia: 161

Project Reality Technines bedos ir ju sprendimai - 2009-05-13, 14:10

Viena tema visoms Project Reality bėdoms spręsti. Jei norit paklaust, kaip kažką pataisyti PR, klausiate čia.

Geriausia pirma paieškoti, nes klausimas tikriausiai jau bus atsakytas.

Nekurkit bereikalingų atskirtų temų, nes jos bus trinamos be perspėjimo.
Reply With Quote
Reklama

Old
  (#2)

Prisijungė: May 2009
Galia: 0

2009-05-14, 13:22

reik pagalbos man kai bandau prisijungt prie servo ismeta arba invalid cd key arba sitokia lentele ka darit? http://www.failai.in/P/1242289031_untitled.bmp mano Battlefield 2 Project Reality versija 0.8
Reply With Quote
Old
  (#3)
VIP Narys sivakis will become famous soon enoughsivakis will become famous soon enough

sivakis's Avatar

Prisijungė: Aug 2007
Amžius: 21
Galia: 24

2009-05-14, 14:05

Citata:
Žinutę parašė nesugalvoju View Post
reik pagalbos man kai bandau prisijungt prie servo ismeta arba invalid cd key arba sitokia lentele ka darit? http://www.failai.in/P/1242289031_untitled.bmp mano Battlefield 2 Project Reality versija 0.8
Ne ta versija isirases
Reply With Quote
Old
  (#4)
Administrator Original'as has a spectacular aura aboutOriginal'as has a spectacular aura about

Original'as's Avatar

2009-05-14, 14:31

Citata:
Žinutę parašė nesugalvoju View Post
kai bandau prisijungt prie servo ismeta arba invalid cd key arba sitokia lentele ka darit? http://www.failai.in/P/1242289031_untitled.bmp mano Battlefield 2 Project Reality versija 0.8
Uninstall Project Reality 0.8, parsiųsk ir įsirašyk naują
Project Reality v0.85
http://www.realitymod.com/downloads.html
arba čia paskaityk Project Reality || pagrindinė tema: apie, reikalavimai, kaip instalint, serveriai
Reply With Quote
Old
  (#5)
Vyresnysis puskarininkis Vodka is on a distinguished road

Vodka's Avatar

Prisijungė: Mar 2008
Galia: 13

Send a message via Skype™ to Vodka
2009-05-17, 13:08

Noriu paklaust, kodėl pas mane dingo Training map'ai? Ir kaip juos susigrąžint? Tas pats ir tarp "Deployment --> Create Local"

Reply With Quote
Old
  (#6)

Original'as's Avatar

2009-05-17, 17:09

Galbūt pasirinkęs tokį žaidimo tipą, kuriam nėra training map.. Padaryk AAS ar training, ir tada turi atsirasti visokie kashan..
Reply With Quote
Old
  (#7)
Viršila ALFABETAS has a little shameless behaviour in the past

Prisijungė: Dec 2007

2009-05-17, 17:22

Citata:
Žinutę parašė Vodka View Post
Noriu paklaust, kodėl pas mane dingo Training map'ai? Ir kaip juos susigrąžint? Tas pats ir tarp "Deployment --> Create Local"

Problemos sprendimas nueini i my documents ir is jo istrini folderi battlefield 2. leidi zaidima atsikuri ta savo acc ir zemelapius vel rodo, tik jei eri kontrolus nusistates tikslem patogumui uzsiknisi juos atstatinedamas
Reply With Quote
Old
  (#8)
Vyresnysis puskarininkis Vodka is on a distinguished road

Vodka's Avatar

Prisijungė: Mar 2008
Galia: 13

Send a message via Skype™ to Vodka
2009-05-17, 20:06

Ačiū!
Reply With Quote
Old
  (#9)
Eilinis Stalker is on a distinguished road

Stalker's Avatar

Amžius: 19

2009-05-20, 15:44

Sweiki ce man tokia smulki beda, uzmirsau savo nick pass nu forumo sito as pasiutes123 o kai reginaus email lempini sovew, gal yra imanoma kazkaip suzinot ta pass? nes kazkaip noriu su tuo nick but
Reply With Quote
Old
  (#10)
VIP Narys sivakis will become famous soon enoughsivakis will become famous soon enough

sivakis's Avatar

Amžius: 21
Galia: 24

2009-05-20, 16:29

man atrodo, ar tikrai man cia vaidenasi ?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
bedos, project, reality, sprendiniai, technines

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Rašymo taisyklės