IT diskusijos - topzone.lt

Go Back   IT diskusijos - topzone.lt > Žaidimai / Games > Šaudyklės, Veiksmas / FPS, Action

Sveikas atvykęs į topzone.lt!

Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!

Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
  • Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
  • Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
  • Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
  • Įkelti ir parsiųst bylas.
  • Taip pat NEMATYSI daugumos reklamų!

Registruoti naują vartotoją

Jau esi topzone.lt forumo narys? Prisijunk savo slapyvardžiu ir slaptažodžiu, daugiau nebematysi šios žinutės.

Reply

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Old
  (#1)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 26
Galia: 413

Medal of Honor: Operation Anaconda / MoH goes to Afghanistan - 2009-06-23, 10:52

Medal of Honor: Operation Anaconda
Citata:
Medal of Honor goes to Afghanistan in this modern war-fare version of the hit game series.
EA tyliai kuria naują MoH, kuris iš WW2 persikels į dabartinius laikus. Gal ir neblogai, jei kažką rimto MP padarys kaip Battlefield.
Citata:
The new MOH is based on events that have marked this operation. By way to Tokur Ghar, a Navy SEAL helicopter came under fire sporadic rocket launchers. During this incident, the owner of 1st Class Neil Roberts fell east of the Chinook landed 30 metres down in the snow. Unable to rescue the helicopter crashed 6 kilometers further. The huge contingent deployed in the Shahikot then has been more than an idea in mind: to assist Robert. But the stock has increased, other rapid Rangers, one of the best trained units of the army, has set up an attack against full of heroism. She was able to secure the mountain and allow the evacuation of all involved, dead or alive.

The new Medal of Honor you contera history of the heroes who helped save Operation Anaconda of the disaster. As it unfolds, players will play multiple responsibilities, engaging the enemy in the skin of a simple soldier in the group "mortar", in command of a drone attack, among combatants on the front or the snipers, to name a few. The intensity of this game shooting the 1st person, the realism of the image and some 60 customizable weapons waiting for you, you will relive the terrible scenario of an operation which would leave you gasping for air.

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#2)
Majoras Mėgstu is on a distinguished road

Mėgstu's Avatar

Prisijungė: Jun 2009
Amžius: 19
Galia: 23

Send a message via Skype™ to Mėgstu
2009-06-23, 11:10

O labai džiugu,nes man modern tokie kaip COD4 daug labiau patinka negu senoviniai
Reply With Quote
Old
  (#3)
Kapitonas Chuck Norris_LT is an unknown quantity at this point

Chuck Norris_LT's Avatar

Prisijungė: Sep 2008
Galia: 25

2009-06-23, 11:43

Tiesiog jau tie WW2 nusibode
Reply With Quote
Old
  (#4)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

2009-06-23, 11:46

Citata:
Žinutę parašė Chuck Norris_LT View Post
Tiesiog jau tie WW2 nusibode
Man tai liewi games nusibodę. O WW nebūtinai sux, pvz. man patinka CoDWW ir CoD3
Aišku, per game duoda M1 Grand, Colt 1911, M4 ir aš laimingas. Dar jei kaip per CoDWW galima užsidėti peilį ant M1 ir sumaut visus priešus kaip šašlykus, tai išvis unreal game.

EA atstovai jau prakalbo apie naują MoH dalį, bet tikslių detalių neatskleidė, ar iš tikro veiksmas persikelia į šių laikų Afganistaną.

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Old
  (#5)
Banned HeavenSoul is an unknown quantity at this point

HeavenSoul's Avatar

Prisijungė: May 2009
Galia: 0

2009-08-06, 22:00

Man irgi žiauriai nepatinka senoviniai tokie. Nesvarbu ar gerai padarytas ar blogai aš niekad nelošiau ir nelošiu tokių antro pasaulinio karo šaudyklių. Esu žaidęs pirmą dalį MoH dar ant Playstation 1 . Tuo metu kai PS1 buvo superinė konsolė buvo visai smagu, dabar nebelabai įdomios tos senovinės šaudyklės.
Reply With Quote
Old
  (#6)
VIP Narys Squint will become famous soon enough

Squint's Avatar

Amžius: 22
Galia: 32

Send a message via Skype™ to Squint
2009-08-07, 00:00

Eik tu įdomu pabandyt senovinius ginklus, m1 Garand, colt, mauzer. Man nepatinka lazeriniai tiktais per daug sci-fi tokie. Bet jau išsisėmus tematika ir nebėra ką nauja kurti taigi geriau kelia viską į dabartį ar netolimą ateitį

GA EP35 DS3 | E6300 | 2GB Kingston | HD4850
Reply With Quote
Old
  (#7)
Banned HeavenSoul is an unknown quantity at this point

HeavenSoul's Avatar

Prisijungė: May 2009
Galia: 0

2009-08-07, 00:31

Kad įdomu, o kam ne. Kiekvienam pagal skonį. Man ištiesų irgi nelabai patinką tie ateities geimai. Nors tenka pripažinti Turok vienas mėgstamiausių geimų.
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#8)

Original'as's Avatar

2009-08-07, 09:40

Mane nervina tokie vaikai, o tai CoD WW jau nėra nei vieno servo, kadangi nieks nelošia, o CoDMW pilni servai.. bet klausimas ar MW yra geresnis už naujausią WW, kuriam pastoviai papildymus kuria http://www.topzone.lt/forumas/2707-c...aujsh-map.html ir pats MP daugiau išdirbtas, nes naujesnis game.

Reply With Quote
Old
  (#9)
Puskarininkis Krissstupas is an unknown quantity at this point

Krissstupas's Avatar

Prisijungė: Nov 2008
Galia: 20

2009-08-07, 14:53

Citata:
Žinutę parašė Original'as View Post
Mane nervina tokie vaikai, o tai CoD WW jau nėra nei vieno servo, kadangi nieks nelošia, o CoDMW pilni servai.. bet klausimas ar MW yra geresnis už naujausią WW, kuriam pastoviai papildymus kuria http://www.topzone.lt/forumas/2707-c...aujsh-map.html ir pats MP daugiau išdirbtas, nes naujesnis game.
Koks skirtumas mažiau ar daugiau išdirbtas, jeigu visi žaidžia MW reiškia jis geresnis (logiška?). Žinoma būna tokių fenomenų kaip tarkim senelis Counter-Strike 1.6, bet jis irgi išsilaikė ilgai vien dėl to, kad TUO metu kai jis buvo išleistas jis buvo geriausias, o ir vėliau nesvarbu, kad atsirado visokių dešimtis kartų geresnių žaidimų jis laikėsi toliau... Na kaip sakiau čia fenomenas ir būtų visai nenuostabu jei ir MW tokiu taptų .
Reply With Quote
Old
  (#10)
Brigados generolas dedeez is a jewel in the roughdedeez is a jewel in the roughdedeez is a jewel in the roughdedeez is a jewel in the rough

dedeez's Avatar

Prisijungė: Sep 2008
Galia: 64

2009-08-07, 19:40

px kad codWW naujesnis,vistiek lievesnis.ir giliai pofik ka jam ten kuria jei jis neidomus.net SP neperejau kai unistalinau.COD2 isvis caro laiku,bet jis man daug geresnis uz WW
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
afghanistan, anaconda, honor:, medal, operation

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Rašymo taisyklės