Jūs esate neprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Atrodo toks platformeris, bet leidžia Eidos su IO Interactive, kurie Hitman ir dar daug gerų game padarę, tai gal ir vertas nors demo išbandyti.
Kartais tokie būna smagūs kaip DMC, o kartais totalios nesąmonės kaip Ninja Gaiden..
Demo tai tikrai smagus. Grafikonas lyg ant ps1, bet who fuckin cares? Galiu pasakyt man patiko. Bet paprastai nepatinka tokie geimai, cia isimtis. Jau mastau apie galimybe paaukot sitam geimui kompakta
Toks prikolnas, savo bliūną nuo galvos pasikiša po užpakaliu ir plaukia.. Galima į bet kokį žvėrį artima pasiversti, ir su panda traiškyti visus.. bet pats gameplay nelabai įdomus, tik vienas mygtukas kardas, kitas šaudo ar galias naudoja.. Tai toks labai vaikiškas, bet vaikams per sunkus, nes per daug ten visko ir gyvybės pakankamai greit baigiasi, o jų nedažnai rasi.. Tik toli reik keliauti, kol kokia žuvį pasigauni ir gali suvalgyti...
Žodžiu, mažiems per sunkus, o dideliems, per vaikiškas. Nukali priešą, tai į varlę arba kokią pelę pavirsta, nes tipo užburti žvėrys..
Nepasakyčiau, kad lengvas. Mane nugalėjo didelis samurajus. Valdymą kol perpratau.
Ir dar, kaip jums su fps'ais? Man tai kovos metu, net iki 33 buvo nukritę.