Games & Hardware - topzone.lt

Go Back   Games & Hardware - topzone.lt > Žaidimai / Games > Žaidimai vaidmenimis / RPG / MMO

Sveikas atvykęs į topzone.lt!

Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!

Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
  • Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
  • Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
  • Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
  • Įkelti ir parsiųst bylas.
  • Taip pat NEMATYSI daugumos reklamų!

Registruoti naują vartotoją

Jau esi topzone.lt forumo narys? Prisijunk savo slapyvardžiu ir slaptažodžiu, daugiau nebematysi šios žinutės.

Reply

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Old
  (#1)
Jaunesnysis Seržantas Mr.M is an unknown quantity at this point

Mr.M's Avatar

Prisijungė: Nov 2007
Galia: 12

PC: The Withcher - Download / Parsiųsti - 2007-12-03, 18:08

Yra pasisakymų, kad su šiuo žaidimu atgimė RPG žanras ir baigėsi The Elder's Scrolls kopijavimas. Gal kas jau bandėt? Reikalavimai:
Minimum requirements:

Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)

Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800

1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista

128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)

8.5 GB available hard drive space

DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones

**********************************************...

Recommended requirements:

Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)

Intel Core 2 Duo 2.13 GHz or AMD X2 5600+

2 GB RAM

NVIDIA GeForce 7900 GTX or ATI Radeon X1950 PRO

8.5 GB available hard drive space

DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones

Pats susidomėjau šiuo žaidimu, bet vis abejoju, kaip gerai žaidimas suderinamas su mano AK.
Turiu AMD Athlon X2 Dual Core 4800+(2,51Ghz), 2GB ram, Sapphire Radeon 1950pro 256mb 256bit. Viskas kaip ir atitinka recommended, išskyrus procesorių. Ar tai turės didesnės įtakos žaidimui? Ant High veikiausiai pažaisti neišeitų?
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#2)
Moderatorius TOXIX has a spectacular aura aboutTOXIX has a spectacular aura aboutTOXIX has a spectacular aura about

TOXIX's Avatar

Prisijungė: Aug 2007
Amžius: 21
Galia: 33

2007-12-03, 20:18

Aš bandžiau, žaidimas sužavėjo, tiek originalumu tiek (vaizdo kokybės)/( reikalaujamų resursų santykiu). Su mano kompiuteriu Witcher pademonstravo gan ispūdingą grafiką be lago. Taip pat šis žaidimas turi labai originalią valdymo sistemą. Gaila nėra liako jo palošti normaliai ...

Hidden Block (you must be registered):
Tik registruoti vartotojai gali matyti slaptą tekstą.

Paskutinį kartą redagavo TOXIX : 2007-12-03 at 20:55.
Reply With Quote
Old
  (#3)
dMs dMs neprisijungęs
Pulkininkas Leitenantas dMs is on a distinguished road

dMs's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 20
Galia: 22

Send a message via Skype™ to dMs
2007-12-03, 20:42

Tikrai gražus, įdomus žaidimas. Ypač, tai kad sprendimai pakeičią ateitį labai. Žaidimą galėsim pereiti kelis kartus

[YOUTUBE]60ls40e-rG0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]d62L6RLpjIc[/YOUTUBE]
Reply With Quote
Old
  (#4)
Jaunesnysis Seržantas Mr.M is an unknown quantity at this point

Mr.M's Avatar

Prisijungė: Nov 2007
Galia: 12

2007-12-04, 14:06

Citata:
Žinutę parašė dMs View Post
Yra tik vienas būdas sužinoti. IŠBANDYTI
Paprasčiausiai gali būti taip, kad žaisi ant high no lag, tik kai vienas bėgiosi po dykumas O kai susidursi su priešais arba dar baisiau įžengsi į miškus ( Oblivione, miškuose patirdavau neblogą LEGOLANDĄ ), tai tada ir pradės tampyti. O gal ir ne! Yra tik vienas būdas sužinoti
Tai vat tame ir esmė, kad man tas išbandymas nelabai galimas. Arba žaisti, arba ne. Turiu du variantus - pirkti arba parsisiųsti. Pats žaidimas dar gana naujas, tai kaina pakolkas užsilaikius, o siųstis dėl išbandymo vėl neišeina, nes šiuolaikiniai žaidimai labai "stambūs", tai jaučiu be kokių ~6GB parsiuntimo neapseičiau, o turint minty mano super lėtą ir dar priedo ribotą internetą, tai tą žaidimą parsiųsčiau kažkur per 2 mėnesius.
Bet vistiek, manau, kad ant medium nustatymų turėtų veikti.
Dar paklausiu prie to pačio, nesinori kurti naujos temos. Tarkim yra vienas žaidimas, kurio visus reikalavimus mano AK perspjauna, išskyrus vieną - vaizdo plokštės ramus. Ar jų didelė įtaka? Tarkim, jeigu rekomenduoja 512mb, o pas mane 256 ram 256bit. Kažkas čia sakė, kad tie 256bitai vietoj 128 irgi turi įtakos.
Reply With Quote
Old
  (#5)
VIP Narys zygias has a spectacular aura aboutzygias has a spectacular aura about

zygias's Avatar

Amžius: 18
Galia: 38

Send a message via Skype™ to zygias
2007-12-24, 17:54

sita jei kas witcher losiat parasykit. tai kaip ten tam pirmam chapteri toj vizmoj pasidaryt cat potion ? arba kur gaut degla ? nes reik po urvus landziot o kad ten tamsu tai nieko nesimato. tai jei kas zinot parasykit arba parasykit kur yra alchemiku stalas kad galeciau potion pasidaryt.
Reply With Quote
Old
  (#6)

Prisijungė: Jan 2008
Galia: 0

2008-01-20, 07:36

abibennas , revoliucingas ir kol kas lyderiaujantis zhaidas! rekomenduoju visiems rpg maniakams! o tiems kurie prazhaide iki 6 dalies, turiu klausyma: ishkapojau salamandru grupuote ir mieste ir kanalizacijoje fishteko gamykloj, ir pelkese, ale asilas pirkliu rajono shefas sako kad truksta yrodymu! per kishenes visiems praejau lyg tai, papierku radau bent tris... chia taip normaliai turi but, ar ash kazhkur kazhka prazhiopsojau?? achiu
Reply With Quote
Old
  (#7)
VIP Narys zygias has a spectacular aura aboutzygias has a spectacular aura about

zygias's Avatar

2008-01-20, 09:46

cia tipo epiloge ane?
Reply With Quote
Old
  (#8)
Administrator Original'as has a spectacular aura aboutOriginal'as has a spectacular aura about

Original'as's Avatar

Amžius: 23
Galia: 198

2008-01-20, 10:57

ant bairio parsiųsiu... visi giria, bet jaučiu jie patys nelošė, nes kompai nevelka... šiaip tai neatrodo, kad kažką ypatingo turėtų.. o toks Oblivion tai mane nužudė, mieste dar įdomu, o kai ten pro tuos pragaro vartus praeini ir tokie debilai šokinėja, reik uždaryt 10 tų vartų, visi tokie pat praktiškai, tai gryniausiai nesamonė...

atsimenu kažkada tokie Diablo ir Dugeon siege visai patikdavo... bet dabartiniai Oblivion tai tiesiog žudo, grafika tipo cool, bet ten liewa ta grafika net ir pačių veikėjų, tik žolė ir miškai gražiai atrodo, o pylyje tai ir tokios nuobodžios aplinkos, sienos akmeninės super liewai atrodo ir patys miestai tokie š.. o dar veikėjai panašūs, tai išvis... telieka pievoje su poniais jodinėt ir gėlytes rankiot.
Reply With Quote
Old
  (#9)
Vyresnysis puskarininkis PrIkol will become famous soon enough

PrIkol's Avatar

Amžius: 20
Galia: 17

Send a message via Skype™ to PrIkol
2008-01-20, 11:04

gali nevargti nes man pvz witcher dvigubai greiciau nusibodo negu oblivion, del ko ? del monotishkumo, pereini nuo vienos i kita lokacija kur viskas taip pat, Inn'as pora kvestu ir dar kokia nsm, vienu zodziu nevertas demesio zaidimas, netgi mano brolis, kuris yra tokio tipo zaidimu fanas neperejo jo viso, nes monotishkomas zudo si zaidima visapusiskai...
Reply With Quote
Old
  (#10)

zygias's Avatar

2008-01-20, 14:59

siaip geimas man patiko. wa neseniai perejau. ten problema su krovimusi nes palosus apie 1h pradeda luzinet. ir dar multikai kazkaip idomiai eina pasibaige tada juodas vaizdas ir tada kita rodo nu taip sawotiskai siaip man patiko siuzetas. pasirinkimo teise kuri nulemia tolesni weiksma nepatiko kad mazai kur waiksciot gali wa pvz Gothic 3 mepas didelis ir visur nueit gali cia apribota kowos sistema patiko nu aisku nenorint nesisiuskit bet as tikrai nepasigailejau sulosto laiko
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Rašymo taisyklės