Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Edifier S530D DTS Digital 2.1 HIFI kolonėlės -
2010-07-07, 18:21
Edifier atnaujino savo PC kolonkių seriją su dar vienu Digital modeliu - Edifier S530D. Šį kart HiFi serijos (ta prasme, kad Logitech, Creative ir kiti PC gamintojai nesiūlo nieko tokioje kategorijoje).
Iš esmė nieko nepasikeitė nuo S530D ar S550D. Pagrindinis atnaujinimas, kad dabar turi integruotą DTS decoderį, todėl palaiko Optical ir coxial Digital in, todėl tinka naudoti su konsolėmis ir PC garso plokštėmis. Kas buvo viena pagrindinių priežasčių mano Edifier S330D pasirinkimo, dabar jei senas parduosiu, pasiupgradinsiu į šitas S530D papigiai. Galėsiu padaryti review.
Pavarčius vokiečių online shops už Edifier S530D digital jie nori apie 230-250 eurų arba 800-860 litais. UK ir kitur Digital versijos kol kas dar neradau.
Kadangi skirtumai tik DTS palaikyme, tai sena apžvalga Edifier S530/S550 be digital decoder'io.
Logitech Z2300, po to geresnės Z5500, o tuos net juokas. Pas pusbrolį yra z5500, eilinis Philips 5.1 namų kinas owns už mažesnę kainą. Svarbiausiai dideliu skirtumu. Vien tie satelitai juokingi su specs iš dangaus kai realybėje ten ir 10W neduočiau tokiam satelitui/telefono pypsiukui. Tai jis turi tik sub bum bum rusiškam muzonui, mid range iš vis nieko nėra ir toliau skarbonkės satelitai elektroniams pypsiukams pridėti.
Jei reiktų nežinant z5500 pardos kainą pasakyti, nežinant brand, tai tikrai duočiau 400-600Lt ruožą. Skelbimus užtenka atsiversti, kad po to po to z5500 ir pardavinėja po 400lt, o pardoje 1600lt prie iš lubų nukabintų specs tokia pat kaina.
Aš klausiau Microlab V3600, jei turi tiek vietos kambaryje ar nori į kokią svetainę statyti, tai geriausiai jų V serijos ir imti. Tik stiprintuvą normalų naują nusipirkti su DTS.
Kadangi čia tema apie PC kolonkes, kur SUB stovi ant žemės, o ant stalo tik satelites. Tai apie V3600 ar solo niekas ir nekalba.. Aš pats išmečiau į virtuvę Stereo kolonkes seno PC, nes paprasčiausiai per daug vietos ant stalo užėmė tokios po ~6 colių drivais.
Edifier S330D yra paprastos 2.1 kolonkės iki 400lt, kur nereik tikėtis jokių super efektų per filmus ar pan.
Edifier S530D jau normali rimta sistema prie PC, kokių analogiškų aš nematęs, nei iš creative ar logitech. Kažkas panašaus į padorią buitinę namų kino sistemą, kur žiūrint filmą sub veikia, kad dreba žemė, jei pravažiuoja traukinys ar lėktuvas filme.
Na v3600 mano kambariukui tikrai per didelės,nerasčiau joms tiek vietos, bet tokiom kaip solo 7 vietos atsirastų,tik vat didžiausia dilema ir yra kas geriau ar microlab ar edifier,bėda tame,kad tų edifier nėra kur paklausyt,todėl nėra kaip palyginti, o pas mus mažai žmonių kurie būtų klausę abiejų variantų
Pasirodo, turi net galingesnį už 2300 - Edifier S730 (2 x 75 W + 175 W). Va čia tai monstras Įdomu kaip skamba. Kaina 240 eurų.
Šios mūsų valiuta apie 830lt,bet kažkada buvau užmatęs berots kažkoioj čekiškoj parduotuvėj už maždaug 700lt Ir kiek teko skaityt rusų apžvalgų tai šios kolonėlės tikrai labai kokybiškos
Šios mūsų valiuta apie 830lt,bet kažkada buvau užmatęs berots kažkoioj čekiškoj parduotuvėj už maždaug 700lt Ir kiek teko skaityt rusų apžvalgų tai šios kolonėlės tikrai labai kokybiškos
Prieš šimtą metų.. Šiandien ir S530D kainuoja 800lt, o S330D - 350Lt.. Šitos S730D ~1200lt..
------------------------------
Citata:
Žinutę parašė fikusas11
Pasirodo, turi net galingesnį už 2300 - Edifier S730 (2 x 75 W + 175 W). Va čia tai monstras Įdomu kaip skamba. Kaina 240 eurų.
Pasvajok, ką Logitech užrašo ant visų kolonkių, tai ir pusės nėra realybėje...
Ant Z2300 užrašyti
Satellites: 80 watts RMS (40 watts x 2)
Tai čia ne tik apsirūkius, bet ir musmirių apsivalgius reikėjo būti.. Pasižiūrėk, kad Solo 7 kokio dydžio ir 2x 6 colių drivai, 1x tweeteris, o sumoje tik 60W.. Tai pats pagalvok, kad nerealu, jog analogiškai iš skardinės dydžio šūduko eitų 40W..