Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
internetas dingsta kaip jam uzeina -
2010-11-29, 12:39
sveiki noreciau paklausti jusu nuomones kas galetu buti?tiesiog internetas paima ir dingsta is niekur nieko.padarai adapter reset ir vel atsiranda ir viskas normalei buna.bandziau skanuot kompa lyg nieko ir nerado
Re: internetas dingsta kaip jam uzeina -
2010-11-29, 12:40
Citata:
Žinutę parašė asteroidas
sveiki noreciau paklausti jusu nuomones kas galetu buti?tiesiog internetas paima ir dingsta is niekur nieko.padarai adapter reset ir vel atsiranda ir viskas normalei buna.bandziau skanuot kompa lyg nieko ir nerado
Koki tekeja naudoji? Gal laidas parejo tiesiog ir viskas. Jungti patikrink. Gal tinklo plokste streikuoja. pabandyk driverius atnaujint
2010-11-29, 13:17
Pas mano panele ir panasiai buvo , bet susitvarke automatiskai Bandyk laida ziuret, atnaujint draiverius. O jei su laidu ir tinklo plokste viskas gerai gali drasiai vaziuoti i skynet atstovybe ir jiems atp*sti prota
2010-11-29, 13:29
Siaip idomiai kad kai reset vel atsiranda. O taip daznai buna? Man kazko atrodo, kad tinklo plokste durnuoja. Eik my computer- properties- hardware- device manager- network adapter. paspausk ant jo du kartus. Jei turi nuo tinklo plokstes cd atsinaujink arba per naujo instaliuok driverius. Tada ziurek kaip gausis. Jei vistiek dingines intikas bandysim ieskoti kitu problemu
2010-11-29, 20:16
pas mane buvo panasus atvejis bet tas pasireiksdavo tik zaidimuose tai budavo kai kuriu tmnfserva ar losdavau mw2 per iwnet tai senesnius driverius tinklo plokstes isimeciau ir veike kaip priklauso