Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Gigabyte pliusai , geras dizainas daugiau fazių, geresnis audio i triuksma ratio.
Ausus geriau del softo ai saite , audio naujasnio čipo , efi, papildomo marvel sata kontroliario , bet atrodo baisiai , etc.
Prieš tris dienas , aš pasiekiau išsvajotąjį greitį - KOSMINIS VIENAS , po trijų metų pertraukos , aš sugebėjau jį pagerinti iki -KOSMINIS DU.
To pasakoje, aš sugebėjau prikakoti daugiau negu sveriu.
Aš ir mastau asus , ten lan yra intel , o tai yra pranašumas prieš ud 4 realtek shit, beto aušintuvu reguliavimas , asus ai 2 softas nepalyginamas su easy tune 6 shit , negana to dar grafini efi turi kai ud 4 kažkokį hibridini sh , temperatūru sensoriai , ir papildomas marvel sata kontroleris... Bet atrodo tragiškai , spalvų paletė tai neištos planetos.... Etc.
Prieš tris dienas , aš pasiekiau išsvajotąjį greitį - KOSMINIS VIENAS , po trijų metų pertraukos , aš sugebėjau jį pagerinti iki -KOSMINIS DU.
To pasakoje, aš sugebėjau prikakoti daugiau negu sveriu.
Už Asus, nėra ta išvaizda tokia jau tragiška plius funkcijų kaip ir patas rašei daugiau ir geresnių. Kainos vienodos, taip kad nematau dėl SABERTOOTH reiktų neimt
Aš ir mastau asus , ten lan yra intel , o tai yra pranašumas prieš ud 4 realtek shit, beto aušintuvu reguliavimas , asus ai 2 softas nepalyginamas su easy tune 6 shit , negana to dar grafini efi turi kai ud 4 kažkokį hibridini sh , temperatūru sensoriai , ir papildomas marvel sata kontroleris... Bet atrodo tragiškai , spalvų paletė tai neištos planetos.... Etc.
Kokia cia spalvu palete tut turi omenyje?MB isvaizda, taigi ji nematoma kais pc korpuso dezeje, tai kam tau ta jos isvaizda svarbi, na aisku jeigu as tave teisingai supratau.Seip ir ta ir ta siuolaikiska, palaikanti daugeli siuolaikiniu technologiju MB, todel nepasakyciau, kad ten Asus ar Gygabyte yra geresne, nes viena ir antra turi po vienodai pliusu ir minusu, o ir nepasakyciau, kad firmos viena uz kita prastesnes-taipogi abi neblogos.