IT diskusijos - topzone.lt

Go Back   IT diskusijos - topzone.lt > Fleimas > Auto / Moto

Sveikas atvykęs į topzone.lt!

Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!

Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
  • Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
  • Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
  • Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
  • Įkelti ir parsiųst bylas.
  • Taip pat NEMATYSI daugumos reklamų!

Registruoti naują vartotoją

Jau esi topzone.lt forumo narys? Prisijunk savo slapyvardžiu ir slaptažodžiu, daugiau nebematysi šios žinutės.

Reply

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Old
  (#21)
Jaunesnysis puskarininkis Pjautuvas is an unknown quantity at this point

Pjautuvas's Avatar

Prisijungė: May 2011
Galia: 10

Send a message via Skype™ to Pjautuvas

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-17, 22:55

Citata:
Žinutę parašė Original'as View Post
Gal dabar iš vežimo evoliucionavo, bet čia visi siūlo MK3, MK4.. Kuriuos man tekę vairuoti, tai kibirai baisūs. Būtent, kad primena kai kaime iš vis vežimas mediniais ratais būdavo ir taip darda per visas duobes.
Tai ten jačiu CL'ai buvo Jeigu normalus, gerai sutvarkytas kad ir MK 2 golf GL tikrai patogesnė mašina, negu kai kurios naujos
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#22)
Banned Razed is on a distinguished road

Prisijungė: Feb 2010
Galia: 0

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-17, 23:12

Citata:
Žinutę parašė Pjautuvas View Post
Tai ten jačiu CL'ai buvo Jeigu normalus, gerai sutvarkytas kad ir MK 2 golf GL tikrai patogesnė mašina, negu kai kurios naujos
Mano pirmas auto buvo vw golf 2 GL tai nepasakyčiau kad kibiras buvo nors tada buvo tada Na o golf IV tikrai mažiau kibiriškesnis už astra...
Reply With Quote
Old
  (#23)
Vyresnysis puskarininkis Eligonas is on a distinguished road

Eligonas's Avatar

Prisijungė: May 2009
Amžius: 20
Galia: 19

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 19:21

man 4 golfe mažai vietos kažkodėl.. ir tikrai nenoriu jo... nors ūgis mano ne per didžiausias 183, bet mažai vietos .. Tikrai tik merginos mašina
Reply With Quote
Old
  (#24)
Brigados generolas kungpau is a jewel in the roughkungpau is a jewel in the roughkungpau is a jewel in the roughkungpau is a jewel in the rough

kungpau's Avatar

Prisijungė: Oct 2007
Galia: 60

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 19:25

Mano ūgis 190. 4 ir 5-tame golfe maišydavo kojoms vairo kolonėlė, ir šone esantis prietaisų skydelis. Šeštam to nėra . Pvz į kokią ford fiestą įsėdęs tai iš vis jaučiuos kaip sulūžęs ir vairuot nelabai išeina.
Reply With Quote
Old
  (#25)
Vyresnysis leitenantas leska is on a distinguished road

leska's Avatar

Prisijungė: Dec 2009
Galia: 21

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 19:59

Citata:
Žinutę parašė Original'as View Post
Dar vienas fanboy.. Yra skirtumas tarp paprasto automobilio ir kibiro. Tai šiuo atveju tik VW Golf yra kibiras, nes kaip tau paaiškinti, tiesiog jautiesi taip jame kai dardi kaip kokiam arklio vežime.

Tuo tarpu Astra tiesiog biudžetinis automobilis, kaip visokie Ford Focus, Fiat, Skoda ir kiti..
Kodėl iškart fan boy? Man išvis giliai ant tokios klasės mašinų,kaip golfai astros ir ect. Bet vat argumentuotos nuomonės taip ir neišgirdau iš tavęs,tam golfe,kas? Pakaba kieta? Vietos mažai? Nu kodėl kibiras,išaiškink,nedaeina man(per saiuro proto turbūt būsių...)
Reply With Quote
Old
  (#26)
Jaunesnysis puskarininkis Pjautuvas is an unknown quantity at this point

Pjautuvas's Avatar

Prisijungė: May 2011
Galia: 10

Send a message via Skype™ to Pjautuvas

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 22:41

Beje, kodėl pavadinime nėra MK1 ir MK2? Tipo per seni? Šiaip, jeigu aš pavadinčiau temą ,tai būčiau parašęs Mk1, Mk2, Mk4... Bet MK3 nedėčiau, paskutinis barškalas, krenta plastmasės, visas dreba, žodžiu š. Bet kiti golfai tai zjbs, ypač 2 ir 6
Reply With Quote
Old
  (#27)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 26
Galia: 413

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 22:47

Skaityti išmok.. Jau šimtą kart rašyta, kad tiesiog kibiriukai tokie MK3-4. Kur viskas jau taip minimaliai ir skurdžiai padaryta, kad atrodo jog daugiau nieko ir neįdėta, nesistengta, kaip prie skardos keturi ratai prisukti.

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Old
  (#28)
Vyresnysis leitenantas leska is on a distinguished road

leska's Avatar

Prisijungė: Dec 2009
Galia: 21

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 23:32

Kalba atėjo apie minimaliai,ok,kas tavo astroj(ar kitoj mažos klasės mašinoj) yra,ko nėra golfo komplektacijoj? Nesistenk,vėl pasitemsi...
Reply With Quote
Reklama
Old
  (#29)
Administrator Original'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud ofOriginal'as has much to be proud of

Original'as's Avatar

Prisijungė: Jul 2007
Amžius: 26
Galia: 413

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 23:42

Ne visiems suprasti. Paprastas ir prastas daug skiriasi. Pirmas tiesiog atitinka savo kainą, o antras net nesukuria įspūdžio, kad iš vis kažkas galvojo apie to daikto vartotoją, tiesiog belenką sumalė pigiausio ir viskas.

Panašiai kaip yra pvz.: biudžetinis Nokia telefonas ir kiniška nesąmonė... Abu kainuoja tiek pat, taikosi į tą patį vartotoja, bet rezultate stipriai skiriasi.

Intel i7 860 4GHz / Asus P7P55D-E Pro / Kingston 8GB / EVGA GTX660 FTW / FD Define R4 / X-Fi Elite Pro + Beyerdynamic DT 880 + Edifier S730D / Achieva 27' WQHD / Razer Lycosa + Mamba + SS QcK (MyM)
Reply With Quote
Old
  (#30)
Pulkininkas kuzavas is on a distinguished road

kuzavas's Avatar

Prisijungė: Jun 2009
Amžius: 22
Galia: 32

Re: Mano VW Golf FTW! VW Golf fanų klubas.. MK3, MK4, MK5, MK6 - 2011-08-18, 23:57

na siaip GOLF surinkimo kokybe, ergonomika yra laikoma beveik etalonu civizuotame pasaulyje.

Del MK4, gal ten kazkas negerai su juo buvom nes pazystamas virs 2m ir 4 golfuke telpa. ( beje tikrai patogiai rieda)

Asus A53SV// i3-2330//gt540//3gb DDR3 1333mhz//WD 500gb//Win 7 home premium 32 bit
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Rašymo taisyklės