Jūs esate NEprisijungęs. Jei norite naudotis visomis forumo galimybės, Jums reikia užsiregistruoti. Registracija yra labai paprasta, greitai ir svarbiausiai nemokama!
Prisijunk dabar ir naudokis visomis topzone.lt forumo galimybėmis. Prisijungęs galėsi:
Skaityti ir rašyti visuose topzone.lt forumuose.
Gauti ir siųsti asmenines žinutes, su kitais nariais bendrauti el. paštu ar skype.
Užduoti rūpimus klausimus, kuriuos atsakyti padės kiti diskusijų dalyviai.
Gal dabar iš vežimo evoliucionavo, bet čia visi siūlo MK3, MK4.. Kuriuos man tekę vairuoti, tai kibirai baisūs. Būtent, kad primena kai kaime iš vis vežimas mediniais ratais būdavo ir taip darda per visas duobes.
Tai ten jačiu CL'ai buvo Jeigu normalus, gerai sutvarkytas kad ir MK 2 golf GL tikrai patogesnė mašina, negu kai kurios naujos
Mano ūgis 190. 4 ir 5-tame golfe maišydavo kojoms vairo kolonėlė, ir šone esantis prietaisų skydelis. Šeštam to nėra . Pvz į kokią ford fiestą įsėdęs tai iš vis jaučiuos kaip sulūžęs ir vairuot nelabai išeina.
Dar vienas fanboy.. Yra skirtumas tarp paprasto automobilio ir kibiro. Tai šiuo atveju tik VW Golf yra kibiras, nes kaip tau paaiškinti, tiesiog jautiesi taip jame kai dardi kaip kokiam arklio vežime.
Tuo tarpu Astra tiesiog biudžetinis automobilis, kaip visokie Ford Focus, Fiat, Skoda ir kiti..
Kodėl iškart fan boy? Man išvis giliai ant tokios klasės mašinų,kaip golfai astros ir ect. Bet vat argumentuotos nuomonės taip ir neišgirdau iš tavęs,tam golfe,kas? Pakaba kieta? Vietos mažai? Nu kodėl kibiras,išaiškink,nedaeina man(per saiuro proto turbūt būsių...)
Beje, kodėl pavadinime nėra MK1 ir MK2? Tipo per seni? Šiaip, jeigu aš pavadinčiau temą ,tai būčiau parašęs Mk1, Mk2, Mk4... Bet MK3 nedėčiau, paskutinis barškalas, krenta plastmasės, visas dreba, žodžiu š. Bet kiti golfai tai zjbs, ypač 2 ir 6
Skaityti išmok.. Jau šimtą kart rašyta, kad tiesiog kibiriukai tokie MK3-4. Kur viskas jau taip minimaliai ir skurdžiai padaryta, kad atrodo jog daugiau nieko ir neįdėta, nesistengta, kaip prie skardos keturi ratai prisukti.
Ne visiems suprasti. Paprastas ir prastas daug skiriasi. Pirmas tiesiog atitinka savo kainą, o antras net nesukuria įspūdžio, kad iš vis kažkas galvojo apie to daikto vartotoją, tiesiog belenką sumalė pigiausio ir viskas.
Panašiai kaip yra pvz.: biudžetinis Nokia telefonas ir kiniška nesąmonė... Abu kainuoja tiek pat, taikosi į tą patį vartotoja, bet rezultate stipriai skiriasi.